Οι συλλογές της Laura Ashley ήταν ανέκαθεν γνωστές για τα ρομαντικά τους σχέδια και τα ιδιαίτερα υφάσματα. Σήμερα, εκτός από υφάσματα η συλλογή Laura Ashley περιλαμβάνει έπιπλα, φωτιστικά, διακοσμητικά μαξιλάρια, κουβέρτες, σεντόνια, κουρτίνες και μεγάλη ποικιλία από είδη δώρων και διακοσμητικών. Τα προϊόντα της Laura Ashley είναι μοναδικά και έχουν κοσμοπολίτικο χαρακτήρα.
 

Μάθετε περισσότερα >    www.lauraashleyshop.gr

 

 
 
 

Η εταιρεία ΚΑΖΑΤΕΞ ΑΕ έχει την άδεια ανάπτυξης παραγωγής των παιδικών ειδών της Laura Ashley, καθώς και τη διανομή σε όλη την Ευρώπη .

Η εταιρεία μας εδρεύει στην Αθήνα, Ελλάδα , όπου έχουμε και την τελωνειακή μας αποθήκη. Η παραγωγή γίνεται σε μονάδες παραγωγής που βρίσκονται στην Αίγυπτο , την Ινδία , την Πορτογαλία και την Τουρκία με τις οποίες η εταιρεία μας έχει μια μακρά συνεργασία .


Μάθετε περισσότερα > www.lauraashleybaby.com

 

 

 
 
 

Εξερευνήστε τη συλλογή πετσετών της Laura Ashley και απολαύστε την αφράτη υφή. Ζωηρά χρώματα , χαρούμενα μοτίβα που σας ανεβάζουν τη διάθεση.

Η εταιρεία Casatex ΑΕ έχει την άδεια ανάπτυξης παραγωγής των παιδικών ειδών της Laura Ashley, καθώς και τη διανομή σε όλη την Ευρώπη. Η εταιρεία μας εδρεύει στην Αθήνα, Ελλάδα , όπου έχουμε και την τελωνειακή μας αποθήκη. Η παραγωγή γίνεται σε μονάδες παραγωγής που βρίσκονται στην Αίγυπτο , την Ινδία , την Πορτογαλία και την Τουρκία με τις οποίες η εταιρεία μας έχει μια μακρά συνεργασία .

Κομψοί συνδυασμοί που προκαλούν ένα θερμό, γαλήνιο συναίσθημα. Η ποιότητα της πετσέτας είναι 100% βαμβάκι, με βάρος 600γρ/τμ ². Η συλλογή περιλαμβάνει μονόχρωμα σχέδια, σχέδια σε ποιότητα ζακάρ καθώς και σχέδια με κέντημα.

Μάθετε περισσότερα > www.lauraashleytowels.com

 

 

Η Laura Ashley έχει μια εκλεκτική σειρά από φορέματα , παλτά, πλεκτά, ιδιαίτερα προσαρμοσμένα κομμάτια και αξεσουάρ για να ταιριάζει με το σύγχρονο τρόπο ζωής. Διαχρονικά ρομαντικά σχέδια και floral φορέματα που σας εμπνέουν. Κομψές και καλαίσθητες επιλογές με vintage αίσθηση, μία από τις πιο δημοφιλείς Αγγλικές εταιρείες .

Οι συλλογές της Laura Ashley είναι τώρα διαθέσιμες στην Ελλάδα, Κατάστημα Laura Ashley, Ομήρου 10, Ν. Ψυχικό, τηλ.210 6727052.

 


 


Τα λευκά είδη Linen Case παράγονται απο 100% μακρόϊνο βαμβάκι ποιότητας πενιέ. Η παραγωγή ελέγχεται σε όλα της τα στάδια και τα σχέδια της συλλογής συνδυάζουν κλασσική κομψότητα με μοντέρνα χρώματα και ιδιαίτερους συνδυασμούς. 100% βαμβάκι σατέν, 220 κλωστές.