Η εταιρεία ΚΑΖΑΤΕΞ ΑΕ, ιδρύθηκε το 1979 ως Ανώνυμη Εταιρεία με σκοπό τη διάθεση ποιοτικών λευκών ειδών και ειδών διακόσμησης σπιτιού στην ελληνική αγορά. Το ίδιο έτος, άνοιξε το πρώτο κατάστημα της γαλλικής αλυσίδας Descamps και μέσα σε μια δεκαετία άλλα 5 καταστήματα σε προάστια της Αθήνας και στη Θεσσαλονίκη.

Το 1999 ξεκίνησε συνεργασία με τον Αγγλικό Οίκο Laura Ashley και δημιούργησε ένα κατάστημα αποκλειστικά με τα είδη σπιτιού της γνωστής σχεδιάστριας. Σήμερα λειτουργεί στην ελληνική αγορά 15 καταστήματα Laura Ashley απο τα οποία 9 βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών και 6 σε πόλεις της επαρχίας.

Το Φθινόπωρο του 2005, η εταιρεία, εισήγαγε στην ελληνική αγορά την ιδέα ενός μίνι-πολυκαταστήματος με είδη σπιτιού που λειτουργεί σε μεγάλα εμπορικά κέντρα και άνοιξε το πρώτο κατάστημα MyHome στο The Mall Athens. Το 2011 δημιουργήθηκε το νέο MyHome outlet στο Εκπτωτικό Χωριό στα Σπάτα. Τα καταστήματα αυτά στηρίζονται σε συνδυασμό shops-in-shop και περιλαμβάνει πολλά γνωστά brands ειδών σπιτιού.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ, www.myhomemall.gr

Το 2003, η εταιρεία ΚΑΖΑΤΕΞ, δημιούργησε την συλλογή πετσέτας Laura Ashley και ξεκίνησε τη διάθεσή της σε ολόκληρη την Ευρώπη και σε χώρες της Μ.Ανατολής. 
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ, www.lauraashleytowels.com

Το 2008, ξεκίνησε την διάθεση της παιδικής συλλογής Laura Ashley.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ, www.lauraashleybaby.com

Σκοπός της ΚΑΖΑΤΕΞ είναι η δημιουργία νέων καταστημάτων και συνεργασιών καθώς και η ευρύτερη ανάπτυξή της στην Ελλάδα και σε αγορές του εξωτερικού.

Σήμερα, η εταιρεία ΚΑΖΑΤΕΞ συνεργάζεται με εργοστάσια παραγωγής σε Πορτογαλία, Τουρκία, Αίγυπτο, Πακιστάν και Ινδία και εξάγει τα προϊόντα της σε αρκετές χώρες της Ευρώπης και Μέσης Ανατολής.


Όνομα/Επώνυμο *
Όνομα/Επώνυμο
 


ΚΑΖΑΤΕΞ ΑΕ
Λεωφόρος 
Βουλιαγμένης 5
Γλυφάδα, 
16561 
Αθήνα ΕΛΛΑΔΑ
Τηλ.
+30 2109642188,
Φαξ.
+30 2109637140